Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Темпомата алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с Темпомата алфа 147

Здравейте.не знам,дали тука е мястото на темата,но имам проблем с темпомата.
    Проблема е, че дори да съм го изключил от ръчката,той се включва и при натиснат сърдинител се форсира.на първа и на шеста предавка няма проблем.когато включа ASR нямам проблем с темпомата.Извинявам се за правописа,но бтрзам и за това е така.БЛАГОДАРЯ предварително на отзовалите се.

Като начало бих пробвал да откача буксата на ръчката за да се види дали проблема не е в нея
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Galin Qnakiev Покажи съобщение
      Здравейте.не знам,дали тука е мястото на темата,но имам проблем с темпомата.
      Проблема е, че дори да съм го изключил от ръчката,той се включва и при натиснат сърдинител се форсира.на първа и на шеста предавка няма проблем.когато включа ASR нямам проблем с темпомата.Извинявам се за правописа,но бтрзам и за това е така.БЛАГОДАРЯ предварително на отзовалите се.
      Той ASR си е включен по подразбиране

Comment

Извинявам се,като го изключа нямам проблем.това ми е първата кола с темпомат и не се сещам от какво може да е.довечера ще откача буксата на лостчето и ще пиша какво е станало.

Comment

От къде си

Comment

Варна

Comment

Иди при Иво, Pininfarina

Comment

А къде се намира

Comment

Няма решение на проблема.дори и на свободна,пак оборотите се вдигат сами.когато asr е спряно няма никакви проблеми.

Comment

Проверихте ли кан шината как е

Comment

Даже не съм чувал за тази шина.закарах я в един сервиз за диагностика и ми казаха,че вс е ок...
                      Според тях няма проблем или поне грешка,която да хванат,но аз продължавам да карам без аср.не,че е проблем,но искам вс да си е ок.утре след работа ще ходя пак да я прегледат.възможно ли е това да е от педала за газта?

Comment

Ако е от бутон на педал въобще няма да работи по описания от теб начин. Трябва ти като начало диагностика на КАН шината и proxy alignment

Comment

Като чета, на тази кола и е базикана инсталацията. Няма начин иначе да прави подобни работи. Евентуално може да укъсява някоя верига, но тава пак значи сериозна проверка, щото може да се запалиш.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Нз...довечера пак ще я карам на сервиз(уж само алфи правел)и ще пиша какво е станало.като си стои на обороти няма проблем,но като и подам примерно до 3000 оборота на горе сама си ги вдига.в момента в който изк.asr всичко се оправя

Comment

от къде си, в кой сервиз?

Comment

Working...
                              X